MEILLE TÄRKEÄÄ

Vaatteemme suunnitellaan Suomessa tunteella ja rautaisella ammattitaidolla. Tuotteemme valmistavat EU:n alueella Virossa, Liettuassa ja Portugalissa pitkäaikaiset ja luotettavat yhteistyökumppanimme, joiden kanssa jaamme samat arvot vastuullisuudesta. Valmistusmateriaalit hankimme tutuilta toimittajilta Euroopasta. Valitsemme mallistoon vain materiaaleja, joiden värin- ja kulutuksenkesto sekä kutistuvuusarvot vastaavat laatuvaatimuksiamme ja jotka ovat lähes poikkeuksetta vesipestäviä.

Mallistomme vaatteet ovat korkean laadun ja viimeisteltyjen leikkauksien ja yksityiskohtien lisäksi monikäyttöisiä sekä helppohoitoisia. Designimme on ajatonta. Emme suunnittele malliston tuotteita vain yhtä sesonkia varten, vaan ne kestävät aikaa.

Meille on erityisen tärkeää löytää asiakkaillemme juuri hänen tarpeisiinsa sopivat ja kauniisti istuvat vaatteet, joihin voi pukeutua tilanteesta toiseen.

Parhaimmillaan vaate on sellainen, että sen kanssa voi olla niin, ettei sitä tarvitse ajatella. Vaate tuntuu hyvältä, luo iloa ja tuo hyvänolon tunnetta. Noudattamalla tuotteidemme hoito-ohjeita, FALLA FINLAND -vaate palvelee sinua pitkään.

Teemme työtä löytääksemme entistä parempia materiaalivaihtoehtoja nykyteknologiaa ja uutta tietoa hyödyntäen. Haluamme olla luottamuksesi arvoisia.