VAIHTAMINEN JA PALAUTTAMINEN SUOMESSA

 

 

Toivomme, että tilaamasi tuote miellyttää sinua, mutta jos näin ei ole, niin sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin olet vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeus koskee vain alkuperäisessä pakkauksessa olevia ja käyttämättömiä tuotteita, joiden tuotelaput on oltava paikoillaan. Kaikista palautuksista veloitamme käsittelykulun 4,50 € hyvityksen yhteydessä. Vaihtaminen saman tuotteen toiseen kokoon on maksutonta. Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, tulee tuotteesta tehdä uusi tilaus ja palauttaa saamasi tuote palautusohjeita noudattaen.

VAIHTAMINEN TOISEEN KOKOON

Jos ostamasi tuote ei ollutkaan sopivan kokoinen ja haluat vaihtaa sen toiseen kokoon, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@fallafinland.com tai puhelimitse 050 326 0336 niin vahvistamme haluamasi tuotteen ja koon saatavuuden sekä varaamme sen sinulle. Täytä sen jälkeen tilauksen mukana tulleelle palautuslomakkeelle omat yhteystietosi, vaihdettavan tuotteen tiedot sekä mihin kokoon haluat sen vaihtaa, pakkaa saamasi tuote ja palautuslomake huolellisesti alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Palautus on ilmainen, kun merkitset pakkauksen päälle asiakaspalautustunnuksen 641871 palautusosoitteen lisäksi. Jätä palautuspaketti 14 päivän sisällä mihin tahansa Postin toimipisteeseen kuljetettavaksi ja varmistu, että saat palautuskuitin. Toimitamme uuden tuotteen heti kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi.

PALAUTTAMINEN

Jos tuote ei vastannut odotuksiasi, voit palauttaa sen meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja kaikki tuotelaput ovat paikoillaan sekä tuote on pakattu alkuperäiseen tuotepakkaukseen.

Pakkaa palautettava tuote/tuotteet hyvin alkuperäiseen lähetyspakkaukseen ja liitä palautukseen mukaan tilauksen mukana lähetetty täytetty palautuslomake. Palautuslomakkeelle täytetään omat yhteystietosi, palautettavan tuotteen tiedot sekä mielellään palautuksen syy.

Palautuksen kuljetus on ilmainen, kun merkitset pakkauksen päälle asiakaspalautustunnuksen 641871 palautusosoitteen lisäksi. Jos FALLA FINLAND -tuote/tuotteet palautetaan muuta kautta, vastaa lähettäjä palautuksen kuluista ja niitä ei hyvitetä.

Jätä palautuspaketti 14 päivän sisällä mihin tahansa Postin toimipisteeseen kuljetettavaksi ja varmistu, että saat palautuskuitin. Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden arvon maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Kaikista palautuksista veloitetaan käsittelykulu 4,50 €, joka vähennetään hyvitettävästä summasta. Tämä koskee myös palautuksia myymälään.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen noutopisteestä tai myymälästämme ei ole tuotepalautus. Huolehdithan siitä, että paketti noudetaan ajallaan. Kun noutamaton paketti palautuu, hyvitämme palautuneiden tuotteiden arvon, mutta veloitamme noutamatta jääneestä paketista 10 € käsittelykuluja, jotka vähennetään palautettavasta summasta.

Huomioithan myös, että emme hyvitä tuotteita, jotka palautuvat myöhemmin kuin 14 päivää toimituksesta, tai palautetut tuotteet eivät ole myyntikelpoisia.

OTA YHTEYTTÄ