VAIHTAMINEN JA PALAUTTAMINEN EU-ALUEELLA

 

 

Toivomme, että tilaamasi tuote miellyttää sinua, mutta jos näin ei ole, niin sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin olet vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeus koskee vain alkuperäisessä pakkauksessa olevia ja käyttämättömiä tuotteita, joiden tuotelaput on oltava paikoillaan. Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden arvon maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Kaikista palautuksista veloitetaan palautuskulu 10 €, joka vähennetään hyvitettävästä summasta.

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, tulee tuotteesta tehdä uusi tilaus ja palauttaa saamasi tuote palautusohjeita noudattaen. Tämä koskee myös vaihtoa saman tuotteen toiseen kokoon tai väriin.

Pakkaa palautettava tuote/tuotteet hyvin alkuperäiseen lähetyspakkaukseen ja liitä palautukseen mukaan tilauksen mukana lähetetty täytetty palautuslomake. Palautuslomakkeelle täytetään omat yhteystietosi, palautettavan tuotteen tiedot sekä mielellään palautuksen syy.

Tämän jälkeen ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@fallafinland.com ja saat meiltä tarkat palautusohjeet.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen noutopisteestä ei ole tuotepalautus. Huolehdithan siitä, että paketti noudetaan ajallaan. Kun noutamaton paketti palautuu, hyvitämme palautuneiden tuotteiden arvon, mutta veloitamme noutamatta jääneestä paketista 15 € palautuskuluja, jotka vähennetään palautettavasta summasta.

Huomioithan myös, että emme hyvitä tuotteita, jotka palautuvat myöhemmin kuin 14 päivää toimituksesta, tai palautetut tuotteet eivät ole myyntikelpoisia.

OTA YHTEYTTÄ